TOP 3 AAMUPALAVAIHTOEHDOT - Renata Ali-Raatikainen
1538
post-template-default,single,single-post,postid-1538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

TOP 3 AAMUPALAVAIHTOEHDOT

  1.  Riisihiutalepuuro kananmunilla – mun aamupalan ykkönen, se perussetti, mitä menee usein päivästä toiseen. Nalle pikariisihiutaleita kiehuvan veden sekaan ja heti perään neljä kananmunaa. Sekoita. Odota pari minuuttia. Kaada kulhoon. Heitä sekaan sun suosikkimarjoja ja mantelimaitoa. Nauti kahvin kanssa. Simppeliä, helppoa ja ennen kaikkea hyvää.
  2. Marjaisa vihersmoothie – blenderiin kourallinen pinaattia, kasa lehtikaalia, puolikas avocado, sitruunaa, marjoja, muutama kananmuna, vettä ja 2 banaania. Kaikki ainekset sekaisin. Testaamalla löydät itsellesi sopivan suhteen viherpiiperrystä ja muita ainesosia. Jos haluat käyttää veden sijaan esim. mantelimaitoa tai muuta nestettä, se on ihan todella OK. Mun suosikkismoothieen löydät reseptin täältä.
  3. Avocadosämpylät – sämpylä kahtia, päälle avocadoa ja kirsikkana kakun päällä tällä kertaa kanaa tai kalkkunaleikkelettä – jälleen helppo ja yksinkertaisesti toimiva.

Aamupalojen kaloreita en ole laskenut, eikä kuuluisi sinunkaan, jos et nyt ole kisadieetillä tai seuraa tarkemmin kaloreitasi jostain muusta painavasta syystä. Perusjannun on aivan turha miettiä sellaista. Näistä kaikista kolmesta vaihtoehdosta saat itsellesi hiilaria, rasvaa ja prodea hyvistä lähteistä ja takaan, että päivä starttaa millä tahansa näistä oikein mainiosti. Kiireaamuina suosin itse eniten smoothieta, sillä se on helppo tehdä valmiiksi ja napata mukaan, avocadosämpylät toimivat aina ja riisihiutalepuuro on varattu niille aamuille, joina sulla yksinkertaisesti ei oo mitään kiirettä.

Huippuja aamupalahetkiä kaikille!

Lue myös: Mitä hyötyä on superfoodeista? | Viikonlopun voimakahvi

Foodin tuotteista saat nyt syyskuun 2017 ajan koodilla RENATA20 -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Foodinin verkkokauppaan pääset täältä.

? Renata

Seuraa myös:

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik

No Comments

Post A Comment