MIKSI PÄÄMÄÄRÄLLÄ ON VÄLIÄ? - Renata Ali-Raatikainen
1270
post-template-default,single,single-post,postid-1270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MIKSI PÄÄMÄÄRÄLLÄ ON VÄLIÄ?

Päämäärä on kaiken A & O.

Tietämättä päämäärää käännyt risteyskohdassa aina vasemmalle tai oikealle mututuntuman perusteella. Valintasi saattaa johdattaa sinut joko kauemmas tai lähemmäs kohteesta – tosin tämä on täysin sattumanvaraista ja saatat ainoastaan ajelehtia ympäriinsä pääsemättä koskaan perille. Oli se sitten mökkitie tai elämäsi suurin life goal, et koskaan saavuta sitä suunnittelematta reittiä.

Takki: VILA | Kengät: Vamos | Kuva: Larieemeli Kuusisto

Suurin syy, miksi ihmiset epäonnistuvat piilee siinä, etteivät he ole 110% varmoja suunnasta, johon he ovat menossa. Siksi sinulla täytyy olla selkeät guidelinet, mitä aiot tehdä.

Step 1. Aseta itsellesi päämäärä. Kirjoita itsellesi ylös mitä tavoittelet. Voit myös kirjoittaa päämääräsi esimerkiksi kalenteriin tietylle päivämäärälle, asettaa sen tekstinä tai kuvana puhelimesi taustakuvaksi tai kehystää siitä seinällesi taulun – kunhan varmistat, että asetat päämääräsi sellaiseen paikkaan, jossa se muistuttaa sinua olemassaolostaan tasaisin väliajoin.

Step 2. Aseta itsellesi deadline. Jos haluat “jonain päivänä” saavuttaa päämääräsi, et tule sitä koskaan saavuttamaan. Navigaattorikin toimii niin, että kun siihen asettaa lähtöpisteen ja määränpään, se kertoo sinulle ajan, koska saavut perille. Kun asetat päämäärän saavuttamiselle konkreettisen päivän tai edes kuukauden, tulet myös aivan varmasti tekemään töitä täysin eri tavalla sen eteen.

Step 3. Tee suunnitelma. Kirjoita itsellesi step by step ylös se, mitä eri vaiheita sinun tulee käydä läpi, jotta deadlineen mennessä saavutat päämääräsi.

Step 4. Stick to the plan & never, never, never give up. Eli pysy suunnitelmassasi ja äläkä koskaan ikinä luovuta.

Kulkiessasi matkaa kohti päämäärääsi ole tietoinen myös mahdollisista setbackeista ja muutoksista. Tiedosta, etteivät ne tule matkallesi stopataksesi haavettasi tai antaakseen merkkiä siitä, että nyt on aika luovuttaa. Ne tulevat, jotta kasvaisit henkisesti, oppisit itsestäsi ja omista rajoista – vastoinkäymisten jälkeen osaat arvostaa onnistumisen tunteita taas kahta kovemmin.

Kysymys kuuluu: minne sinä seuraavaksi navigoit?

Syyskuun 2017 ajan saat Vamoksen verkkokaupasta -25% alennusta koodilla RENATA25. 

Lue myös: Muistatko nauttia saavutuksistasi? | Viekö perfektionismi turhaan aikaasi?Saako somessa olla alasti?

? Renata

Seuraa myös:

Facebook Renata Ali-Raatikainen

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik

No Comments

Post A Comment