FIT CARD - LIIKKUJAN UUSI LEMPIKORTTI - Renata Ali-Raatikainen
1114
post-template-default,single,single-post,postid-1114,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

FIT CARD – LIIKKUJAN UUSI LEMPIKORTTI

Paljon treenaavaan, vaihtelua vaativan ja monipuolista liikuntaa harrastavan rukouksiin on vastattu. FitCard-applikaation avulla pystyt treenaamaan yli sadassa eri paikassa ostamatta useampaa salikorttia tai maksamalla kalliita kertamaksuja. FitCardilla on satoja tunteja ja toimipisteitä ympäri Suomea – voit tsekata ne täältä. Lajista ja paikasta riippumatta treenin hinta on aina sama (5-8€ 10 x kortista riippuen) ja esimerkiksi ryhmäliikuntatunnin pystyy varamaan applikaation avulla etukäteen.

MIKSI VALITA FITCARD?

Itse matkustan paljon varsinkin Helsinki-Tampere välillä. Joskus saatan tehdä viikon aikana useitakin reissuja pääkaupunkiseudun suuntaan. Lisäksi liputan monipuolisen urheilun puolesta. FitCardin avulla treenaan koska haluan, mitä haluan ja missä haluan, enkä stressaa siitä, että olisin sitoutunut vain yhteen saliin kerrallaan. FitCard lisäksi innostaa testaamaan uusia juttuja, mitä välttämättä omalta kotisaliltasi et löydä. Itse testasin viimeisimpänä lajina ilmayinjoogaa Tampereen keskustassa sijaitsevassa Lentävässä matossa.

Ilmajooga Yin sopii kaikille, jotka tarvitsevat rauhallista tasapainoa hektisen arjen keskelle. Tunnilla tehdään pitkiä 5-10 minuutin venytyksiä sekä joogamaton päällä että silkissä roikkuen. Pakko myöntää, että teki tällaiselle superduracelille erittäin hyvää ja tulen varmasti ottamaan kyseisen lajin viikkorutiineihini mukaan. Ystäväni Vilman kanssa kiteytimme tunnin näin: “vaikka yritit ajatella jotain muuta kuin sitä hetkeä, et edes onnistut – parasta tunnissa oli kun tunsit olevasi kuin rentoutunut perhosen toukka banaaniasennossa silkin sisässä”. Lentävän maton miljöö oli itsesssään myös jo super rentouttava. Suosittelen kaikkia ennakkoluulottomasti testaamaan! Lempeämpi liikkuminen tekee usein hyvää ja tasapainoittaa mieltä sekä kehoa rankan arjen keskellä. 

FitCardin 10 x kortti maksaa 50€ eli kertahinnaksi jää ainoastaan 5€. FitCard+ 10 x kortti maksaa 80€ ja tällä pystyt käymään mm. myös lätkämatseissa ja erilaisissa elämyksissä. Käytit kertasi sitten joogaan, kiipeilyyn tai kuntosaliin, käyntisi maksaa aina saman verran. Kumpikin 10 x kortti on voimassa 30 päivää sen aktivoinnista.

Milloin sä olet viimeksi haastanut itseäsi uudenlaiseen treeniin? FitCard arpoo nyt sulle ja sun kaverille ilmaiset treenit valitsemassanne toimipisteessä. Lisäohjeet löydät mun Instagramista @renataaliraatikainen. FitCardiin pääset tutustumaan lisää ja rekisteröitymään osoitteessa www.fitcard.fi/ – rekisteröityminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Tsemppiä treeneihin!

Kuvassa olevat Yveten urheiluvaatteet koodilla RENATA15 -15% Yvette.fi verkkokaupasta (koodi voimassa 23.4-19.10). Tilaa omasi NYT! 

Lue myös: Kun huono kunto hävettää | Liikutko tarpeeksi monipuolisesti? | Haluatko yhteistyökumppaneita? Näin onnistut!

? Renata

Seuraa myös:

Facebook Renata Ali-Raatikainen

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik

No Comments

Post A Comment