FINAALIVIIKON TUNNELMIA - Renata Ali-Raatikainen
1458
post-template-default,single,single-post,postid-1458,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

FINAALIVIIKON TUNNELMIA

Multa kysytään paljon, jännittääkö finaali, monesko oon tämän hetken pistesijoilla ja mitä teen, jos voitan kisan.

Faktahan on se, että jokainen meistä 9 finalistista on jo voittaja. Musta on hemmetin ihailtavaa, miten jokainen on alusta loppuun saakka pitänyt oman juttunsa ja siinä ohessa kehittänyt myös omaa osaamistaan huimasti. Kun pisteet on jaettu ja uuden ajan Fitnessmallit top 3 kruunataan, on jokainen sijoitus mennyt varmasti oikeaan osoitteeseensa.

Se, mikä lopputulos tulee olemaan, ei tee kenestäkään meistä huonompaa. Se ei tee meistä kenestäkään vähemmän niin sanottua voittajaa. Joka ikisellä finalistilla on yhtälainen  mahdollisuus toteuttaa unelmansa, saavuttaa se, mitä elämässä haluaa ja luoda uraa alalla, johon Fitnessmalli-kilpailu luo niin mahtavan ja valmistavan pohjan.

Tämä viimeinen puoli vuotta on ollut meille kaikille enemmän kuin kilpailu. Se on ollut ajanjakso ystävystyä, verkostoitua, kasvaa ja oppia. Fitnessmalliorganisaatio on luonut meille huikean 6 kuukautta kestävän koulun, jossa mallimammat Emmi  Lehtomaa ja Nina Sarjolahti ovat oppinsa lisäksi tarjonneet meille aivan huikean tuen.

Kun lähdin hakemaan mukaan vuoden 2017 Fitnessmalli-kilpailuun, oma tavoitteeni oli työllistyä syksyllä finaalin jälkeen täysin hyvinvointialan yrittäjäksi – ja näin tulen myös tekemään. Olen irtisanoutunut päätyöstäni, saanut myönteisen starttirahapäätöksen ja marraskuun alusta avaan siipeni yrittäjänä. Tällä hetkellä on jo aikamoinen voittajaolo, vaikkei vuoden 2017 Fitnessmallia ole vielä kruunattukkaan. Omien tavoitteideni silmissä olen kuitenkin jo saavuttanut sen tärkeimmän, mitä kisalta tulin hakemaan. Ja ainiin, kiitos valmentajani Kille Kujalan,olen myös elämäni huikeimmassa kunnossa.

Mitä tästä opimme? Uskokaa unelmiinne, asettaakaa tavoitteita ja tehkää töitä niiden eteen, kunnes jonain päivänä huomaatte, miten ne silmienne edessä toteutuvat. Ennen kaikkea tehkää asioita, joista nautitte, koska ne vievät teitä oikeaan suuntaan. Loppuen lopuksi mikään muu ei määrittele menestystäsi niin hyvin kuin itse matkasta nauttiminen, vahva usko omaan tekemiseen ja sitä kautta omien unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen.

Jos oot tulossa viikonloppuna messuille, tuu ehdottomasti moikkaamaan, olisi huippua tavata. Mut löytää seuraavilta osastoilta:

Perjantaina: klo 10-12 Yvette, klo 14-14.45 Vita Liberata sekä klo 13 ja klo 16 Fitnessmalli-show Areena lavalla

Lauantaina: klo 10-12 Yvette, klo 13.30-15 Vita Liberata, klo 16.45-18 Foodin sekä klo 12.30 Fitnessmalli-show Areena lavalla

Sunnuntaina: klo 10-11.30 Yvette, klo 11.30-13 Vita Liberata sekä klo 14 Fitnessmalli-finaali Plaza lavalla

Haluan myös lopuksi kiittää vielä uskomattomia yhteistyökumppaneitamme Trainer4You:tä sekä Apollomatkoja, jotka mahdollistavat meidän kisan huikeat pääpalkinnot. Lisää kilpailun palkinnoista voit lukea täältä

Upeaa viikkoa kaikille!

? Renata

Seuraa somessa:

Facebook Renata Ali-Raatikainen

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik

No Comments

Post A Comment